That 70's show

Nu blir det några avsnitt av min favoritserie; That 70s show! 




Charlies änglar

Vilken klassiker!! Älskar denna film ;) Drew Barrymore, Lucy Liu och Cameron Diaz är helt oslagbara tillsammans. Ettan känns lite väl gammal, även fast den också är bra. Tvåan slår dock allt. 




Rapunzel

Haha, ååh, barnfilmer säger jag bara. Fortfarande lika underbara. Idag kollade jag på Rapunzel (Tangled på engelska). En riktigt fin film med bra animationer. Den handlar om Rapunzel som har en magisk kraft i sitt hår, hon kan hålla någon evigt ung. Därför kidnappar en gammal tant henne och låser in henne i ett torn. Där sitter hon tills den dagen hon blir 18 år, då lyckas hon äntligen fly... 




Filmtips!


Linas kvällsbok...
Åh vilken underbar film det är! Det här är verkligen en rulle för alla tonåringar som håller på att växa upp. Den tar upp kärlek, den första fyllan, första sexet m.m. Man känner verkligen igen sig när man ser på den. Den handlar om tiden när allt var nytt och spännande.



Samtidigt som vissa scener är så sjukt pinsamma och jobbiga att se på, så älskar man ändå helheten!

Van Wilder (freshman year)

Van Wilder - freshman year, en komedi i sann American Pie-anda! Faktiskt så var den riktigt bra, det är inte många filmer som lyckas när de kör på samma sextema. Det finns en etta också, jag har faktiskt inte sett den, men jag antar att den är lika bra :)




Filmtips!

Här kommer ett litet filmtips ifall ni har en tråkig söndag!
Ghost ship är inte precis den nyaste filmen, jag tror den är från typ 2002? Men i alla fall, jag tycker det är en riktigt bra film. Kan inte exakt säga varför, men slutet är så jävla bra och det är det som gör att jag har fastnat för den tror jag.

Den handlar om ett gäng arbetskollegor som livnär sig på att bogsera hem övergivna fartyg. En dag träffar de på en kille som påstår sig ha sett ett tomt skepp mitt ute på öppet hav. Så de beger sig dit för att bogsera hem det, men när de väl finner det, så börjar deras mardröm...


(Denna bild är tagen från filmen)



Baka en kladdkaka, tänd lite ljus och se denna film tillsammans med någon du tycker om!


Just go with it

Blev en till film nu ikväll, Just go with it (Min Låtsasfru på svenska). En komedi med en hel del romatik i, egentligen inte min typ av film men jag tyckte den var bra. Både Adam Sandler och Jennifer Aniston är bra skådespelare, så filmen var absolut värd att se! Passar perfekt för en regnig, tråkig kväll som denna :)


The fast and the furious

Jag såg på en riktig klassiker ikväll eftersom den gick på tv; The fast and the furious. Det var länge sen man såg den nu. Dom, Brian, Letty och alla ser så små ut i filmen! Men den är riktigt bra, har du inte sett dessa filmer så gör det med en gång!


Triangle

Varning för B-film säger jag bara!!!
Kikade nyss på en film som heter Triangle. Jag läste lite om den först och såg även en trailer. Tyckte den verkade intressant, men icke sa nicke. Kass film! Slösade just bort 1 tim och 38 minuter av mitt liv på denna haha.

Den handlar om Jesse och hennes kompisar som ska ut och segla, men de åker in i ett oväder och båten kapsejsar. Ett stort skepp stannar till och plockar upp dem, men Jesse inser försent att det är helvetes båt som de har hamnat på. 




127 hours

Handlingen är väldigt simpel - en kille fastnar i en grotta.
Mer än så är det faktiskt inte. En verklighetsbaserad film som även bygger på en bok (tror jag), men ändå riktigt kass film. Tänk er själva.. En kille som fastnar med armen och sitter där i ungefär en timme av filmen.
Spännande? Nja.


Filmtips!

Hej!
Tänkte komma med ett litet filmtips så här på senheten!
Det är en rulle som ligger mig varmt om hjärtat, då jag verkligen älskade denna film förut!
The descent (Instängd på svenska) är en film om ett gäng tjejer som ska ut och klättra i en djup och trång grotta, men allting går inte som det ska och i mörkret lurar allting annat än bara skuggorna av grottan.... 



Som sagt, älskade denna film förut, tittade på den så mkt att jag nötte ut den men den är fortfarande grymt bra trots några år på nacken. Perfekt för fredagsmyset imorgon ;) Det finns även en tvåa, men den är enbart en besvikelse - inget slår ettan!

Prinsessan och grodan

Ååh, disneyfilmer är ändå oslagbara! Det blev en till barnfilm idag; prinsessan och grodan. Vilken underbar film!! Hade jag varit barn hade jag kollat på den här om och om igen, den var så himla sööt och bra :D
Fina animeringar, perfekta röster (på engelska iaf) och underbar musik! 


Beverly Hills Chihuahua 2

Hej igen!
Idag valde jag en film bland en massa som jag inte har sett än, och det blev Beverly Hills Chihuahua 2! En riktigt söt barnfilm om en chihuahuafamilj som bor i Beverly Hills (som ni säkert kunde gissa haha). Det är en fortsättning på den första filmen om hunden Chloe och Papi som finner varandra under en massa äventyr i Mexico.

Två riktigt gulliga filmer om man är på humör för någonting enkelt och kul!
Du borde se ettan innan du ser tvåan :) 


Sista inlägget om LOST

Okej okej okej.. Nu har jag sett det sista avsnittet och jag är grymt besviken måste jag säga.
Det var inte värt att sitta och kolla på alla avsnitt i alla säsonger för det där dåliga slutet.

Jag tänker inte avslöja något eftersom vissa kanske inte har sett hela serien än, men dom hade kunnat hitta på ett bättre slut iaf tycker jag!



Inge mer lost nu...

The next three days

The next three days..
Hm ja vad ska man säga om den? En ganska bra film med riktigt mycket spänning.
Den handlar om en lycklig familj där frun blir arresterad för ett mord, trots att hon är oskyldig. Hennes make gör allt i hans makt för att få henne fri, men inser till sist att det kanske krävs att han tar i med hårdhandskarna för att hon ska komma ut i friheten igen.



Som sagt, mycket spännande film!

Super 8

Hej alla bloggläsare!
Jadu, var ska man börja någonstans?
Super 8, en ganska så mäktig film! Det märks att den är gjord av en så proffsig regissör som Steven Spielberg!

Den handlar om några ungdomar som håller på att göra en film om zombies, då det plötsligt sker en stor tågkrasch bara några meter ifrån dem. Denna krasch får förödande konsekvenser som kommer att påverka allas liv i den lilla staden Lillian i Ohio.

En äkta USA-film, som jag älskar. Bra skådespeleri och effekter även om handligen inte är den bästa. Jag tycker du ska se den, speciellt om du älskar katastrof-filmer som jag gör!

(Anledningen till att filmen heter Super 8 är för att ungarna som ska göra en film använder sig utav en filmkamera som heter just "super 8".)


Filmtips!

För tillfället har jag inte tid att kika så mycket på film, har inte haft så mycket fritid den senaste tiden. Därför ger jag er nu ett filmtips på en film jag såg på bio för ca ett år sedan, Knight and day med Cameron Diaz och Tom Cruise.



Det är en fartfylld actionrulle med en massa äventyr och även en hel del skratt. Jag såg den som sagt på bio vilket kanske gjorde den snäppet bättre, men det är absolut en film som jag rekommenderar att ha lite tisdagsmys till :D


Sons of Anarchy?

När jag är klar med LOST tänkte jag börja kika på Sons of Anarchy.
Någon som har sett den serien? Är den värd att se?
Kommentera gärna!


Lost (igen haha)

Jag nöter fortfarande Lost.. Snart har jag kollat klart på alla säsonger! Har ca 5 avsnitt kvar på säsong 6, sedan är jag klar och har förhoppningsvis fått svar på mina frågor. Då ska jag sluta tjata om denna jobbiga serie ;D
Är det någon som har sett sista avsnittet på Lost så får ni gärna kommentera vad ni tyckte, jag har hört mycket olika reaktioner om hur det slutade!


Vanishing on 7th street

Hej!
Det blev ingen The Village igår eftersom jag träffade några kompisar. Ska se den någon gång i framtiden istället och då lovar jag att skriva vad jag tyckte om den ;)
Mina vänner och jag kikade på en annan film som hette Vanishing on 7th street. Jag hade aldrig hört talas om den förut, och inte sett någon trailer eller nånting, men jag gav den en chans. Och tyvärr så var den riktigt dålig!! En äkta b-film med liten budget och dålig fantasi från regissörerna. En konstig och mycket overklig film om skuggor som dödar en typ? Fattade inte riktigt konceptet ens...

Filmtips!

Eftersom det är lördag så tänkte jag passa på att ge er ett filmtips!
Idag tipsar jag om Nyckeln till frihet eller The shawshank redemption som den heter på engelska.
Det är en vacker historia som handlar om vänskap, kärlek och svek. En klassiker som är värd att se från början till slut! Den är ganska lång, men det gör absolut ingenting, som sagt, en riktig klassiker.

The Village?

Hej! Ikväll 22.45 går det en film på 5an som heter The village, är det någon som har sett den? Jag tror jag ska kika på den då om jag inte har något annat för mig :) Den är ju från 2004, men jag tycker den verkar bra!

Filmtips!

En av mina absoluta favoritfilmer är actionrullen Bourne Identity. Trots att jag inte riktigt är ett så stort fan av action och en massa biljakter och slagsmål så är den här hur bra som helst! Jag älskar den, men man får inte se den för ofta. Den är liksom för bra för det ;)
Ge den en chans, jag tror att du kommer tycka om den!
Det finns en tvåa och trea ockå, men de är inte alls lika bra.

Snälla hjälp mig?

Någon som kan hjälpa mig att fixa en snygg design?!
Jag förstår inte riktigt hur man gör haha

Bridesmaids

Haha, jag och en vän bestämde oss lite spontant sådär för att gå på bio idag, vi såg Bridesmaids, jag var lite skeptisk till den innan eftersom jag tyckte att trailern var dålig. Men gick med på att se den ändå, och herregud vilken film säger jag bara :D Hahaha! Så jävla rolig och bra. Verkligen en feel-good film (trots att jag hatar det uttrycket haha). Toppenfilm!

Den innehåller i princip allt, humor, kärlek, vänskap osv. Se den!
Man skrattar hela filmen igenom haha

Fast and Furius (2009)

Ni som gillar de andra Fast and Furious-filmerna borde definitivt se fyran, den som kom ut 2009. Såg på den idag, och jag säger bara puh, vilken film. Och Vin Diesel också.. Mums!
Se den nu!

LOST säsong 6!

Nu gäller det! Sista säsongen :)
Någon som sett alla avsnitt av lost? Vad tycker ni om serien? Kommentera!

Ritualen

Igår hyrde jag en ganska ny film som heter The Rite (Ritualen på svenska).
Ett riktigt nedköp, kort och gott kan man säga att det var en kass film!
Jag blev bara deprimerad av att kolla på den, det var en hemsk och mörk film om exorcism...
(Den påstås även vara baserad på verkliga hängelser men det tvivlar jag på).

RSS 2.0