Prom (2011)

Jag kollade på filmen Prom i hopp om att det skulle vara en tjejfilm. Icke sa nicke, eller iofs så är den väl mest till tjejer men eftersom det är en disneyfilm så riktar den sig mera till barn skulle jag säga. Typ 12-åringar. Så visst den var gullig och mysig men jag hade gillat den mer om jag var yngre. 

Den handlar om en tjej som har drömt hela sitt liv om den slutgiltiga skolbalen (prom), som betyder extremt mycket för henne. Hon är med i skolbalskommitén och planerar allting, varje liten futtig detalj ska vara perfekt. Men en natt så brinner skjulet upp, som allt material står i och hon får panik, vad ska hända nu?

Skolan "tuffing" har hamnat i trubbel, så hans straff blir att hjälpa henne att återuppbygga allt. Hon är först motvillig men märker till sist att han kan vara rätt hjälpsam. Och såååklart, som i alla filmer, så är det så att de får känslor för varandra ;) Vad som händer sen får ni se själva när ni kollar på filmen!



BETYG: 5/10 


Step up 3 (2010)

Step up 3 påminner rätt mycket om första och andra filmen. Det är en triologi men man behöver inte se den första för att kunna se denna, eftersom 3an är fristående. I alla fall så är det en riktig dansfilm, rätt tråkig tyckte jag. Men jag har liksom tröttnat lite på dansfilmer, det är väl därför.

Kolla själv och se vad du tycker om den :) 



BETYG: 4/10


RSS 2.0