101 Dalmatiner

Haha idag sände 4:an 101 Dalmatiner, så där fastnade jag! Vilka barndomsminnen alltså. Älskade verkligen den filmen när jag var liten. Men den är så sorglig så jag var nära till tårar flera gånger :) 




Jägarna 2

Hejsan!
Kikade på Jägarna 2 idag. Tyvärr har jag inte sett ettan, så det var mycket som jag inte förstod, men annars var den väl helt okej. Den var ganska ruggig och otäck vissa gånger, men riktigt bra för att vara en svensk film!




Fenomen

En riktigt bra serie som gick på femman förut är Fenomen! Någon som såg det? Det handlade om svenska mentalister som tävlade om titeln som Sveriges bästa mentalist. Mycket spännande och förbluffande nummer, några var såklart liiite för mycket, men sjukt mycket frågor utan svar också! Jag blev helt klart fascinerad av att kika på avsnitten! 




Dokumentär

Hejsan! Idag kollade jag på en dokumentär om Bermudatriangeln, eftersom mysterier och sådant dylikt intresserar mig väldigt mycket. Dokumentären hade sänts på Viasat History tror jag. Den var ganska intressant, men rätt seg. Dive to the bermuda triangle hette den om du vill se den. Om detta ämne intresserar dig så finns det även en som heter The true story of bermuda triangle, vilken jag inte har sett än.





Fired Up

Här kommer ett litet filmtips till dig som har en tråkig söndag och vill ha en enkel och rolig film att kolla på; Fired up. Lite American-Pie stuk över den, men inte riktigt i samma klass. Handlar mest om cheerleading och sex ;) 




Svenska miljonärer

Någon som har kollat på Svenska miljonärer? Ganska lustigt program må jag säga, vet inte riktigt om det var bra eller dåligt ens, bara väldigt...konstigt ;) Vi får följa olika svenska miljonärer i deras vardagliga liv och rutiner, i en vardag som skiljer sig från de flestas (minst sagt). Jag ser fram emot när Foki är med i alla fall eftersom hon är en sån söt och charmig tjej.




Elektra

Bra, ganska overklig film. Påminner en hel del om X-men! Gillar du den så ska du definitivt se denna :) Ett stort plus är Jennifer Garner i huvudrollen som är en skitbra skådespelerska! 




Jersey Shore säsong 4!

Äntligen är de tillbaka!! Jersey Shore-gänget har nu begett sig till Italien och är galnare än någonsin. Tv-serien sänds på MTV om ni vill följa den. Men vad handlar den egentligen om? Fylla, party, sex och återigen en massa fylla. Egentligen är det ett sjukt koncept, men det fungerar ju för jag och tusentals andra vill ju kolla ;) 




Bad teacher

Hm, ja vad ska man säga om filmen Bad teacher??! Alla som har sett den håller nog med mig när jag säger att man aldrig riktigt fattar vad handlingen är eller att den bara är seg och konstig.. Sjukt dålig film! Synd eftersom jag älskar Cameron Diaz..


RSS 2.0