Wrong Turn 5 (2012)

Ja lustigt nog så lyckades dom göra ännu en Wrong Turn-film. Det här var femte i ordningen. Jag gillade 1a,2an och 4an, men 3an och 5an är bara så sjuuukt dåliga! 


Hade väl hoppats litegrann på att den här skulle vara bra men det var den tyvärr inte. Dåligt skådespel rakt igenom, inte en enda bra skådespelare. Hillbillysarna var inte ens så värst missbildade heller. 

BETYG: 2/10


Django Unchained (2012)

ÄLSKAR Quentin Tarantinos filmer, har jag sagt det förut?! Även fast den här sticker ut rätt mycket från mängden av hans tidigare filmer, så är den sjukt bra! 
Jag tycker den har bra handling, även fast den är sjukt lång. Vissa scener är också sjukt brutala och råa, inget för den känslige tittaren (men man kan ju blunda i värsta fall eftersom filmen är bra i övrigt). 


Väldigt sevärd film!!

BETYG: 9/10


Bitchkram (2012)

Något udda titel på film, kan nog många tycka. Men jag som har sett den har faktiskt svaret på varför den heter så ;) Huvudpersonen har som mål pricka av alla punkter på en lista hon har gjort, däribland att få med ett ord i Svenska akademins ordlista. Bitchkram är ett exempel på ord som hon skulle kunna få med, enligt henne själv!

Hyfsad film, lite halv-B som de flesta svenska filmer är. 


BETYG: 5/10


RSS 2.0