Mr Poppers Pingviner (2011)

Mr Poppers Penguins är en riktigt mysig och rolig film om en kille som får en present av sin avlidne far, ett gäng galna pingviner! Popper är en upptagen affärsman i New York som absolut inte har tid för något sådant trams, men att bli av med pingvinerna är inte det lättaste. Och till sist märker han att de faktiskt är riktigt gulliga djur, som han till sist börjar anpassa sitt liv efter.

Den bjuder på mycket skratt, och Jim Carrey är ju en suverän skådespelare! Älskar i princip alla hans filmer :)



BETYG: 8/10


The Reef (2010)

Eftersom det är fredag = myskväll, så ger jag er en till filmrecension idag! :) 

The Reef är en film som påstås vara baserad på verkliga händelser. Den handlar om en fritidsbåt som sjunker någonstans utmed Stora Barriärrevet. Ombord på båten är det 5 personer som nu måste kämpa för sitt liv för att överleva. De har en lång väg att simma och i havet finns inte bara gulliga små fiskar, utan även farliga vithajar!

Ganska spännande men bitvis seg film. 



BETYG: 5/10 


Trouble in L.A. (2010)

Trouble in L.A. eller Elektra Luxx som är filmens originaltitel, är en uppföljare på filmen Women in trouble som kom ut år 2009. Jag såg den för ett år sedan ungefär och tyckte att den var en ganska konstig film utan någon egentlig handlig. Sedan såg jag att denna hade kommit ut, och tänkte; varför inte? Den kanske fakiskt är bra. 

Men tror ni att den var bra? NEJ. Den var lika kass som den första filmen! Den handlar om en avdankad porrstjärna som nu är gravid. Hennes karriär falnar alltmer och egentligen har inte den här filmen heller någon speciell handling, man får bara följa hennes liv. Sen är den slut. Dålig film. 




BETYG: 2/10

Filmtips!

ACCEPTED (2006) är en rolig film att se en grå söndag! Jag blir alltid på bra humör av den här. Den innehåller mycket humor men även en gnutta kärlek. 

Den handlar om en kille som inte lyckas bli antagen på nåt College. Han får lite smått panik eftersom hans pappa har mycket höga förväntningar på honom. Så han ljuger och skriver ut ett påhittat brev om att han har blivit antagen på S.H.I.T (South Harmon Institute of Technology). Såklart vill hans pappa se skolan och det är här det roliga börjar. Att skapa en skola med hjälp av några kompisar, är det verkligen möjligt? 



BETYG: 8/10



Lite förändringar

Hej alla bloggläsare!
Kul att ni väljer att följa just min blogg, jag är riktigt tacksam för det ska ni veta :)
Tänkte bara meddela att jag ska få lite mer struktur på filminläggen. Jag har suttit och spånat lite och bestämt mig för att det ska bli ett betygssystem, och sen ska jag även skriva årtal och ev. genre på varje film.  

Sen har vi det här med designen, jag tycker min blogg ser så sjukt tråkig ut, men jag har ingen aning om hur man fixar designen eller så. NÅN SOM VILL HJÄLPA LILLA MIG? 

Kommentera isf det här inlägget! 




All the boys love Mandy Lane

All the boys love Mandy Lane är en skön "skräckfilm" som är lagom att kolla på när man är själv. Jag kan bli lite rädd ibland när jag sitter själv och kollar på en läskig film, men den här är helt perfekt. 

Och som vanligt så handlar den om ett gäng ungdomar som ska åka ut till ett hus... ;) Mer säger jag inte, men bra är den! Iaf enligt mig! 



Huvudpersonen är samma tjej som spelar huvudrollen i The Ward, som jag bloggade om för några dagar sen; Amber Heard. 


She's all that

She's all that är en supermysig film från 90-talet. Lite utav en tjejfilm skulle jag säga. 
Har ni inte sett den, så gör det! :D
Jag älskar den!





17 Again

Innan jag hade sett 17 again så gillade jag inte Zac Efron alls. Jag tyckte att han va så otroligt överskattat och så, iofs så tycker jag det lite fortfarande. Det är drygt att alla tjejer håller på och gnäller om att han är såååå snygg. 

Men efter att ha sett denna så ändrade jag iaf uppfattning lite grann. Jag tycker att han gjorde en bra roll och det var en rolig film! En skön rulle att se i brist på annat. 




The Ward

Jag kikade just på filmen The Ward. Det var en typisk skräckfilm eftersom den hade läskiga ljudeffekter, ett "läskigt" spöke och scener där man nästan flög upp ur soffan för att man blev så rädd.
Jag tyckte den var ganska bra, förutom att det var ett dåligt slut. Jag förstod verkligen ingenting. Den som har sett den här filmen får gärna kommentera och förklara slutet för mig.
Jag tycker att det bara blir pannkaka av allt när regissören ska försöka vara så smart som möjligt och hitta på ett så fiffigt slut som möjligt. Nej, bra och spännande film med ett dåligt slut helt enkelt!!
Jag kikade just på filmen The Ward. Det var en typisk skräckfilm eftersom den hade läskiga ljudeffekter, ett "läskigt" spöke och scener där man nästan flög upp ur soffan för att man blev så rädd.
Jag tyckte den var ganska bra, förutom att det var ett dåligt slut. Jag förstod verkligen ingenting. Den som har sett den här filmen får gärna kommentera och förklara slutet för mig.
Jag tycker att det bara blir pannkaka av allt när regissören ska försöka vara så smart som möjligt och hitta på ett så fiffigt slut som möjligt. Nej, bra och spännande film med ett dåligt slut helt enkelt!!




The women

The women var en bra, men lite smått långtråkig film. Den handlar om ett gäng välbärgade kvinnor i New York. Det som är rätt häftigt med filmen är att man aldrig får se en enda man, bara kvinnor. Det slog mig först efter halva filmen. Det är väl det enda roliga med filmen. Annars tror jag det här är lite mer utav en "vuxenfilm", kanske för kvinnor över 40 typ.. Den passade inte mig iaf. 

Ett plus är att skådespelerskan Eva Mendes medverkar! 




Open House

Hm, vad finns det att säga om thrillern Open house? I början var den seg och tråkig, blev lite mer spännande i mitten men, ja allt som allt så var det bara mellanmjölk.. Ingen särskild film liksom. 

Den var ganska spännande här och där, annars mest bara blod och mord. 
Rekommenderar den inte.. 




Bob Funk

Förstår inte ens varför jag valde att ens knäppa på denna film? 
Har bara ett ord att säga: D Å L I G ! 

Dålig handling och tråkig. Orkade inte ens se halva. 




4.3.2.1

4.3.2.1, riktigt grym film måste jag säga! Jag var lite skeptisk i början, spec eftersom det var en brittisk film och jag brukar tycka att dom kan vara sämre än amerikanska. Men den här var faktiskt en av de bättre filmerna jag sett på länge!

Filmen handlar endast om tre futtiga dagar, men vi får se dessa tre dagar ur fyra tjejers perspektiv. Och såklart hinner det hända tusen grejer som sammanläkar de fyra vännernas liv. Det var sjukt bra musik filmen igenom, som ökade betyget väsentligt! Väl igenomtänkt! 




Whiteout

Whiteout är en ruggigt spännande film om Carrie (Kate Beckinsale) som ska lösa fallet på vem som mördade en människa inne på ett forskningsområde i Antarktis. Solen är just på väg att gå ner för 6 månader, så Carrie gör valet att stanna för att luska ut vem som är mördaren. 

Kylan, vinden och snön gör denna film riktigt ovanlig och extra spännande. Den ger en känsla av hopplöshet eftersom de befinner sig där dom gör, men det ökar också spänningsgraden. 

För övrigt en bra film med bra skådespelare! 
Rekommenderar den till alla! 





The stepfather

The stepfather är en riktig nagelbitare för de som gillar spännande thrillers! Jag tyckte att den här var bra och spännande med ett bra slut, vilket såklart är väldigt viktigt. 







Without men

Without men med bl.a. Eva Longoria i huvudrollen var en seg och konstig film. Förstod mig inte alls på den? Någon sorts komedifilm skulle det väl vara, men ja, jag fattade inte riktigt konceptet. 

Kändes bara som en massa feministpropaganda.. 
Nej, se den inte, en riktigt dålig film. 





Filmtips!

Har ni sett filmen The hot chick? Om inte, så tycker jag absolut att ni ska göra det!
Jag vet inte hur många gånger jag har sett den här, men jag tröttnar verkligen inte på den :) 

Den handlar om vännerna Jessica och April som lever det perfekta tonårslivet som tjejer. Jessica är den populäraste tjejen och avgudad av de flesta. Men en dag händer något, istället för att vakna upp i sin fluffiga dröm som snyggast i skolan, så har hon nu istället förvandlats till en man! Och inte vilken man som helst, en ovårdad och hårig kille som är hennes raka motsats. Ja, det här blir ju inte annat än roligt ;)  




Born to race

Eftersom min kille är riktigt bilintresserad så kikade vi på den här filmen igår; Born to race. Som vi trodde så var det en riktigt dålig kopia på The fast and the furious-filmerna. Det var bra skådespeleri och handling, men min kille som kan en hel del om bilar blev bara förbannad på att de som hade gjort filmen inte verkade veta ett dugg om sånt. Jag som inte kan ett dugg tyckte bara att vissa saker var väldigt överdriva. 

Fula bilar också ;) Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tyckte att den var bra eller dålig haha. 





Kommentera mer!

Hej!
Såg just att min bloggstatistik över besökare har ökat väsentligt på den senaste tiden :) Tack för det!

Vill även uppmuntra alla till att kommentera mer! Vad tycker ni om min blogg? :) Vad tycker ni om filmerna? Osv. Kommentera! Säg till om ni har nåt filmtips eller så, önska genre, ja allt möjligt :) 



Kyss mig

Kyss mig är en mycket mysig film om två tjejer som blir kära i varandra. Den ena ska gifta sig om några månader och den andra är redan tillsammans med en annan tjej. Såklart blir allting pannkaka först, men det reder upp sig i slutet. Underbar film! Rann många tårar från mina ögon under filmens gång. 

Passar inte den som är homofob eftersom man får se många intima scener med dessa två tjejer. 





American Virgin

OBS: varning för B-film ;) 
Kände för en simpel, oavancerad film igår så jag slog på en jag hade blivit tipsad om; American Virgin. Hmm... Tyckte mest bara att den var dålig rakt igenom, dåligt skådespeleri, dålig handling osv.. Kan inte komma på nåt bra med den filmen, trots att Rob Schneider var med! Brukar gilla filmer med honom.
Men, men. Då har jag sett den i alla fall, rekommenderar den inte till någon ;)





Försvunnen

Idag blev det en svensk rulle: Försvunnen.
En mycket spännande film om en tjej som blir kidnappad av en, för henne, okänd man.
Tänker inte säga så mycket mer, för då avslöjar man nästan för mycket, men jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra och spännande. Slutet kunde dock ha varit bättre, men trots det, mycket bra film! 




The human centipede 2

Efter att ha sett ettan så tänkte jag bara "Hur fan gör man en tvåa på denna?!". Och jag gissade även på att tvåan skulle va rätt kass eftersom det är svårt att göra en bra uppföljare på en sådan udda film som The human centipede. 

Nåväl, nu har jag iaf sett 1an och 2an och jag måste bara säga att båda är så sjuuukt dåliga!! Tvåan mår man dessutom riktigt psykiskt dåligt av att se eftersom den är så smutsig och rå. 

För dig som inte har hört talas om dessa filmer eller inte har sett dem, så kan jag säga att det handlar om två olika sjuka människor som vill sy ihop människor till en tusenfoting. Behöver jag säga mer egentligen? Hör ni vilket sjukt koncept det är? Se dom inte! 




Underbara älskade

En djup, vacker film om livet! Egentligen inte i min smak, men den var väldigt rörande måste jag säga. 




RSS 2.0