2012 Apocalypse

Sitter just nu och kikar på en dokumentär från Discovery channel; 2012 apocalypse. Kände bara att jag var tvungen att gå in här och skriva ett inlägg om den direkt. Herre min skapare säger jag bara, vilket skitsnack de kör med! Jag är väldigt fascinerad av det här med att jorden ska gå under 2012, har till och med skrivit en uppsats om det en gång, därför valde jag att kika på den här. Jag tänkte att den säkert kunde vara intressant.

MEN de som har skapat den här filmen gör den bara till ett skämt, de ska hålla på och överdriva allt och låta några konstiga forskare sitta och förklara vad som ska hända och vad de tror om allting. Gå inte på det här säger jag bara! Det är så mycket skit de sitter och säger och de värsta är att jag tror väldigt många går på det. 

De vinklar ju såklart dokumentären så att man ska tro att det dom säger är det enda sanna, de kanske ska ta och fundera på att det likagärna INTE skulle kunna hända något? 

Ja, jag vet inte vad som kommer hända nästa år, jag är verkligen ingen expert. Men att göra en dokumentär om detta och överdriva allt till max, det är sjukt dålig stil tycker jag. 




Friends with benefits

Åh, vilken typisk "film" det här var. Ni kan ju bara tänka er, en tjej och en kille blir kk. Vart leder detta? Till kärlek såklart! Först går allt bra, sen kommer det en period i filmen då allt är bajs, sen i slutet så löser allting sig och alla blir lyckliga och glada.

Nja jag vet inte, inte riktigt en film i min smak. Gillar dock Mila Kunis som är en av huvudrollerna. Hon spelar Jackie i That's 70's Show. :) 




RSS 2.0